×
01-03-2024

Koffie draagt bij aan jouw werkgeluk…

In Nederland drinkt maar liefst 80 procent van de Nederlanders koffie. De één kan moeilijk op gang komen zonder dat heerlijke kopje koffie, terwijl het voor de ander een sociaal moment met collega’s is. Lekkere koffie is dé manier om bij te dragen aan gastvrijheid, werkgeluk en medewerkerstevredenheid. Koffie is vaak de verbindende factor…

Goede koffie vinden wij daarom belangrijk. Vandaar dat Sevagram wederom met de grootste Nederlandse koffieproducent Douwe Egberts het contract voor de komende jaren heeft verlengd en herzien.

Beleid
Naast het nieuwe contract wordt er binnen Sevagram gewerkt aan een beleid vastgesteld omtrent koffie en Thee wat richting moet geven aan wat op welke locatie verkrijgbaar is. Zodra dit is vastgesteld, is dit terug te vinden in Zenya.

Vervanging koffieautomaten
Vorige maand werd een inventarisatie gemaakt, welke van de huidige koffieautomaten vervangen dienen te worden. We gaan ervan uit dat ongeveer 75% van alle automaten vervangen gaat worden met als uitgangspunt dat overal standaard koffie of thee beschikbaar is. De luxere koffies zullen beperkt beschikbaar zijn.

In de maand april gaan we de nieuwe automaten plaatsen in overleg met de facilitair leidinggevenden.

Maak kans op een DE-uitstapje!
Wil jij samen met 5 collega’s naar de showroom en branderij van Douwe Egberts in Utrecht?

Raad dan hoeveel kopjes koffie per maand worden gedronken binnen Sevagram. De vijf collega’s die het dichtst bij het antwoord zitten, maken kans op dit leuke uitstapje!

Klik hier om je antwoord in de vullen:

https://forms.office.com/e/9HXLvTiuDk

0900 777 4 777

+