×
29-06-2023

Jeugdtheater in Valkenheim: HET LAATSTE LEVEL

Op locatie Valkenheim vond de voorstelling ‘Het laatste level’ door het Jeugdtheater Valkenburg onder regie van Mary Meurders geïnitieerd door de Kunst & Cultuurraad van Valkenburg plaats voor de bewoners van de locaties Valkenheim, Oosterbeemd & Fonterhof.

Het verhaal
Het laatste level speelt zich af in Valkenburg.
De fanatieke gamer Bert is met zijn familie op vakantie naar deze grote stad, net als een belangrijke game-wedstrijd op het punt staat te beginnen. Zijn ouders willen dat Bert belangstelling toont voor zijn omgeving en willen niks van het gamen weten. Bert gaat zich verstoppen om aan de gamerondes te kunnen deelnemen. De bezorgde ouders gaan naar hem op zoek en er ontstaat een kat- en muisspel in Valkenburg. Omdat hij zich steeds moet verstoppen, raakt Bert bevriend met een Valkenburgse oudere dame. Uiteindelijk blijkt deze vriendschap belangrijker dan het winnen van de finale.

Participatie
De Kunst- en Cultuurraad (KCR) Valkenburg heeft als doelstelling de cultuurbeleving en – participatie van inwoners in Valkenburg aan de Geul te verbreden. Speerpunten in het beleid van de KCR zijn participatie, communicatie en promotie van kunst en cultuur evenals cultuureducatie in Valkenburg.

Al enkele jaren bestaat er een fijne samenwerking tussen Sevagram, Sevagram Verwenzorg & De Kunst & Cultuurraad Valkenburg m.b.t. muziekoptredens, jeugdtheater en kunst.


  
 

0900 777 4 777

+