×
21-03-2024

Inspiratiecarrousel vrijwilligers Heerlen-Zuid

Op donderdag 14 maart hebben de coördinatoren vrijwilligerswerk Heerlen in samenwerking met HRD een inspiratiecarrousel georganiseerd voor alle vrijwilligers van Heerlen-Zuid. Deze vond plaats in het Theater in Plataan met een mooie opkomst.

Na een gezamenlijke ontvangst werden er 3 workshops aangeboden die iedereen in een roulerende samenstelling kon volgen. De onderwerpen van deze workshops waren:

  • Dementie
  • Omgaan met onbegrepen gedrag
  • Hulpmiddelen en veiligheid

De workshops werden verzorgd door vakdocenten van Sevagram (medewerkers vanuit het werkveld).

Tussen de workshops door werd er een uitgebreide lunch aangeboden, die door de vrijwilligers enthousiast werd ontvangen.

Leerzaam en inspirerend
De reacties van de vrijwilligers waren erg positief. Ze vonden het leerzaam, inspirerend. Velen zeiden het naast hun vrijwilligerswerk ook privé goed te kunnen toepassen.

Er werden ook onderling weer veel nieuwe, leuk en fijne contacten gelegd tijdens deze goed verzorgde bijeenkomst, die weer was voortgeborduurd op eerdere bijeenkomsten. Niet alleen theorie, maar ook praktische toepassingen kwamen aan de orde. Na afloop had iedereen veel bijgeleerd, mede dankzij de duidelijke uitleg en de interessante onderwerpen. Kortom een zeer geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. We zien dus uit naar volgend jaar!

We willen Loes, Lea, Angelique en Anouk hartelijk danken voor het verzorgen van deze prachtige workshops!

 

0900 777 4 777

+