×
21-09-2023

Indrukwekkende foto’s van 100-jarigen door Humberto Tan

Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert van 24 september 2023 tot en met 17 maart 2024 de tentoonstelling 'Morgen gaat het beter' van Humberto Tan.

De expositie bestaat uit een indrukwekkende selectie close-up portretten van 100-jarigen en foto’s van hun handen en interieur. De nostalgische zwart-wit fotografie gaat vergezeld van inspirerende, toelichtende interviews, gebaseerd op de gesprekken die Humberto Tan met meer dan honderd 100-jarigen heeft gevoerd in Nederland en Suriname. In die gesprekken stelde hij ze vier dezelfde levensvragen over hun geluk, angsten, levenslessen en toekomstdromen. Ook vroeg hij om een gezondheidstip.

Ook Sevagram doet mee!
Het Fotomuseum heeft ons benaderd met de vraag of een deel van de foto’s ook op enkele van onze locaties geëxposeerd mogen worden. Daar zeiden we natuurlijk volmondig ‘ja’ op. Want hoe leuk is dat…. prachtige foto’s van niet minder dan Umberto Tan te kunnen delen met onze collega’s, bewoners en hun naasten. In de komende maanden zal een mini-expo door het Fotomuseum ingericht worden bij Scharwyerveld, Plataan, Oosterbeemd, St. Anna en Oranjehof. Op deze locaties vinden er dan ook interviews plaats met bewoners over dezelfde vier levensvragen die Umberto Tan stelde aan de mensen die hij fotografeerde. Deze interviews zullen te beluisteren zijn via YouTube. Uiteraard houden we je hierover verder op de hoogte.

Ga zeker kijken naar de prachtige expo in het Fotomuseum en BOEK NU 2 TICKETS VOOR DE PRIJS VAN 1!
 

Bij inlevering van de voucher (zie beneden) krijg je 2 tickets voor de prijs van 1. Dus voor 12,50 krijg je 2 tickets. Deze voucher kan uitgeprint worden, maar kan ook op je telefoon staan.

Info op een rij

Fotomuseum aan het Vrijthof
Humberto Tan | Morgen gaat het beter
24 september 2023 – 17 maart 2024

Meer informatie: https://fotomuseumaanhetvrijthof.nl/

  

0900 777 4 777

+