×
11-01-2024

Gratis entreekaarten nieuwe show Guido Dieteren

Graag nodigen we jullie uit voor een wervelende muziekshow van Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren op zaterdag 23 maart 2024 om 15.00 uur in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

New Horizon
Orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren en zijn European Pop Orchestra presenteren een gloednieuwe show New Horizon. Deze voorstelling is geïnspireerd door de vele internationale avonturen die de maestro, zijn orkest en zangeres Wendy Kokkelkoren momenteel beleven. Avonturen, waarin zij telkens opnieuw de muzikale horizon tussen pop, klassiek en rock perfect harmoniseren. Bekende melodieën in een nieuw jasje komen in New Horizon samen met vele zelf gecomponeerde werken van Guido. 

Entreekaarten
We hebben 80 vrijkaarten voor medewerkers en vrijwilligers van Sevagram. Dit zijn zitplaatsen op het balkon. Je kunt maximaal 2 tickets reserveren. Een leuk uitstapje met je team of partner, maar wees er snel bij, want op is op!

Aanmelden
Tickets reserveren kan t/m vrijdag 2 februari 2024 via mail naar: aanmeldenverwenzorg@sevagram.nl

Vermeld s.v.p. in de mail:

  • je voor- en achternaam;
  • je mobiele nummer
  • je functie bij Sevagram of de locatie waar je vrijwilliger bent. Als deze informatie ontbreekt, is je reservering niet definitief.
  • het aantal tickets (1 of 2)

De tickets ontvang je niet per post maar bij binnenkomst bij de ontvangstbalie in het theater op zaterdag 23 maart. Het concert start om 15.00 uur. De zaal is vanaf 14.00 uur open.

Kom je met de auto?
Betaald parkeren is mogelijk in de garage onder het theater. Het theater verkoopt kortingsbonnen die je van tevoren kunt bestellen. Zie voor meer info: https://www.plt.nl/uw-bezoek/q-park-theaterparking

0900 777 4 777

+