×
12-10-2023

Fotomuseum aan het Vrijthof trakteert!

Afgelopen maand informeerden wij jullie over de prachtige tentoonstelling 'Morgen gaat het beter' van Humberto Tan in Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht. Deze is te zien tot en met 17 maart 2024. De expositie bestaat uit een indrukwekkende selectie close-up portretten van 100-jarigen en foto’s van hun handen en interieur. Voor degenen die nog niet zijn geweest, verwijzen wij naar onderstaande voucher. Deze kan je uitprinten of via je telefoon laten zien.


Documentaire
Voor degenen die al naar de expositie zijn geweest of gewoonweg interesse hebben nog meer over de 100-jarigen te zien en te horen, heeft Humberto samen met filmplatform Cinetree en Fotomuseum aan het Vrijthof een hartverwarmende documentaire gemaakt, waarin ze drie honderdplussers vragen stellen over het leven. Het is een prachtig, intiem portret geworden, dat je online op Cinetree kunt bekijken.

Gratis Cinetree
Speciaal voor jou heeft Fotomuseum aan het Vrijthof een maand gratis Cinetree geregeld, zodat je naast de documentaire kunt genieten van vier mooie films vol levenslessen, humor en ervaringen van de oudste generatie.

Scan de QR-code en gebruik de code ‘VRIJTHOF’ om jouw gratis maand te verzilveren.

0900 777 4 777

+