×
21-09-2023

Fiscfree wordt weer opengesteld

Op maandag 2 oktober wordt Fiscfree weer opengesteld en kunnen bestellingen worden geplaatst. Zodra het beschikbare budget besteed is, zal Fiscfree weer gesloten worden.
Ten opzichte van voorgaande jaren zijn, met instemming van de OR, een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Wat is er veranderd?

  • Aantal bestellingen per persoon:

Dit is gewijzigd naar 1 bestelling per persoon per jaar. Fitness en de vakbondscontributie tellen hiervoor niet mee.

Heb je in april al een bestelling geplaatst dan kun je nu geen bestelling meer plaatsen. Als je het niet meer zeker weet, log dan in op jouw Fiscfree account om het na te kijken.

Lees voor het bestellen ook de spelregels van de betreffende productgroep waarvoor je een bestelling wilt plaatsen. Deze zijn niet gewijzigd.

Bijvoorbeeld: een voucher van Bol.com mag 1 keer per 12 maanden besteld worden. Als je vorig jaar een Bol.com voucher hebt besteld waardoor je nieuwe bestelling binnen 12 maanden valt dan wordt de bestelling afgekeurd.

  • Fiets:

Via Fiscfree kan geen fiets meer worden besteld.

Helaas is het niet gelukt om in 2023 de leasefietsregeling te implementeren. In 2024 komt er zeker weer een regeling voor het kunnen aanschaffen van een fiets.

  • Computer/tablets en Weekendje weg:

Deze opties zijn komen te vervallen.

Coolblue, Bol.com en Mobiele telefoons/abonnementen:

Er kan een voucher ter hoogte van maximaal €250,- worden besteld.

Bericht goedkeuring van de bestelling
Alle ingediende bestellingen worden gecontroleerd door het HR Servicecentrum. Dit proberen we zo snel mogelijk te doen. Zodra de controle is uitgevoerd, ontvang je een bericht van goedkeuring.

0900 777 4 777

+