×
09-11-2023

Fiscfree: bestel nu het nog kan!

Op 2 oktober jongstleden is Fiscfree weer opengesteld. We hebben tot dusver al een groot aantal bestellingen mogen ontvangen. Er is echter nog budget beschikbaar. Heb je dit jaar nog geen bestelling geplaatst dan is dit je kans om dat nu nog te doen. Zodra het beschikbare budget besteed is, zal Fiscfree weer gesloten worden. Dus reageer snel want OP=OP!

Voor de betaling kun je bovenwettelijk verlof, vakantiegeld en brutoloon inzetten. Voor het inzetten van de eindejaarsuitkering moet je er rekening mee houden dat de eindejaarsuitkering die deze maand wordt uitgekeerd niet meer ingezet kan worden. Geef je toch de voorkeur aan de inzet van de eindejaarsuitkering hou er dan rekening mee dat je voor volgende jaar al een afspraak voor inhouding vastlegt.

Ten opzichte van voorgaande jaren zijn, met instemming van de OR, een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Wat is er veranderd?

- Aantal bestellingen per persoon:

Dit is gewijzigd naar 1 bestelling per persoon per jaar. Fitness en de vakbondscontributie tellen hiervoor niet mee.

Heb je in april al een bestelling geplaatst dan kun je nu geen bestelling meer plaatsen. Als je het niet meer zeker weet, log dan in op jouw Fiscfree account om dit na te kijken.

Lees voor het bestellen ook de spelregels van de betreffende productgroep waarvoor je een bestelling wilt plaatsen. Deze zijn niet gewijzigd.

Bijvoorbeeld: een voucher van Bol.com mag 1 keer per 12 maanden besteld worden. Als je vorig jaar een Bol.com voucher hebt besteld waardoor je nieuwe bestelling binnen 12 maanden valt dan wordt de bestelling afgekeurd.

- Fiets:

Via Fiscfree kan geen fiets meer worden besteld. Helaas is het niet gelukt om in 2023 de leasefietsregeling te implementeren. In 2024 komt er zeker weer een regeling voor het kunnen aanschaffen van een fiets.


Er kan een voucher ter hoogte van maximaal €250,- worden besteld voor:
- Coolblue, Bol.com en mobiele telefoons/abonnementen.


Deze opties zijn komen te vervallen:
- Computer/tablets en Weekendje weg.


Bericht goedkeuring van de bestelling
Alle ingediende bestellingen worden gecontroleerd door het HR Servicecentrum. Dit proberen we zo snel mogelijk te doen. Zodra de controle is uitgevoerd, ontvang je een bericht van goedkeuring. 
 

0900 777 4 777

+