×
04-04-2024

Even voorstellen…..

Ik ben Rachelle Peters en start vanaf april als programmamanager Duurzaamheid.

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen en Bewegingswetenschappen in Maastricht ben ik gestart als Productmanager in de voedingssupplementen wereld, waarna ik later de overstap maakte naar Alpheios als onderdeel van Vebego. Hier richtte ik me als Innovatie- en Propositiemanager op alles rondom de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, hou van wandelingen maken door de bossen hier of in de bergen van Oostenrijk. Daarnaast kun je me regelmatig in onze moestuin vinden, bij de paarden of op regenwormenjacht met onze oudste dochter Flore. De natuur speelt in mijn dagelijks leven een hele grote rol. Maar het was nadat onze jongste dochter Feije vorig jaar geboren was dat er toch ergens iets begon te knagen. Kunnen zij later nog wel net zo van buiten zijn genieten als dat ik dat nu doe? En wat kan ik eraan doen om dit mogelijk te maken?

De zorg heeft mij altijd getrokken, het leven van mensen op wat voor een manier dan beter maken, of liever nog, zo goed mogelijk houden. De paradox is dat juist deze sector, die zich inzet voor de welzijn en zorg van mensen, bijdraagt aan de klimaatcrisis en daarmee mensen juist weer ziek maakt.

Sevagram kwam begin dit jaar op mijn pad en trok direct mijn aandacht door de inspirerende Planetree visie. Naast deze mensgerichte aanpak geeft de Greendeal Duurzame Zorg ook handvatten en doelstellingen voor het verduurzamen van de wereld om ons heen. Het lijkt me een fantastische uitdaging om deze twee pijlers, de mens en de wereld waarin we leven, hand in hand te laten optrekken om zo de generaties na ons een duurzame toekomst te bieden.

Voor degenen die graag meer willen weten over mij of misschien al een heel goed duurzaam idee hebben, ik kijk er naar uit jullie beter te leren kennen onder het genot van een kop koffie.

0900 777 4 777

+