×
13-06-2024

Enkele wijzigingen in ONS Nedap

Om het systeem telkens nóg gebruiksvriendelijker te maken, worden regelmatig aanpassingen in ONS Nedap gedaan. Ditmaal betreft het twee wijzigingen.

1. Vragenlijst-widget in ONS Nedap.

ONS Nedap heeft gewerkt aan een nieuwe vragenlijst-widget. Met de vragenlijst-widget heb je vanuit ONS Administratie en ONS Dossier toegang tot dezelfde vragenlijsten van de cliënt. Vragenlijsten zijn nu makkelijker te sorteren op status, titel, auteur, aanpassings - en startdatum. Je kunt nu eenvoudig een nieuwe vragenlijst toevoegen via de knop + Nieuwe vragenlijst. Er komt dan een pop-up in beeld met een zoekbalk, waarmee je gelijk de vragenlijst kunt zoeken die je nodig hebt om weer snel verder te kunnen.
 

2. Nieuwe hubbalk.

Vanuit het verenigen van de ONS Suite heeft de hubbalk een nieuw ontwerp gekregen. De nieuwe hubbalk is een widget die bovenaan alle pagina’s in de ONS Nedap wordt geplaatst. Hierdoor heb je in de hele ONS Suite toegang tot dezelfde hubbalk.

De hubbalk op testomgevingen heeft een gele kleur en de hubbalk op productieomgevingen heeft een paarse kleur. Zodat je in een oogopslag ziet dat je je in een testomgeving of de productieomgeving bevindt.

De pop-up schermen om je te vragen of je er nog bent, hebben een nieuw ontwerp gekregen. Net als voorheen word je na 25 minuten van inactiviteit eerst gewaarschuwd dat er al een poosje geen activiteit meer gedetecteerd is. Je kan dan bevestigen dat je er nog bent door op de knop Ik ben er nog te klikken.

0900 777 4 777

+