×
04-01-2024

Eerste bijeenkomst Alzheimer Café Parkstad Limburg

Op de eerste Alzheimer Café avond van dit jaar wil Alzheimer Café Parkstad Limburg stilstaan bij het onderwerp ‘Zo lang mogelijk thuis blijven wonen’. Deze vindt plaats op dinsdag 9 januari 2024 in het Alzheimer Café Parkstad Limburg te Heerlen (locatie zorgcentrum Tobias van Sevagram, Piet Malherbestraat 2).

Wat betekent het zo lang mogelijk thuis blijven wonen voor de mensen met dementie en voor hun naasten? Wanneer moet professionele hulp ingeschakeld worden? Wat zijn de mogelijkheden voor extra begeleiding, dagopvang en dagbehandeling? Hoe moet het netwerk ingeschakeld worden en wie zijn dat?

Maatwerk
Wij hebben niet op alle vragen een antwoord, maar onze ervaring is dat er steeds mensen om ons heen zijn die wel kunnen helpen door wat zij zelf ervaren hebben. Echter, het blijft maatwerk en wat bij de ene persoon helpt, kan bij de ander averechts werken. Het zoeken naar de juiste antwoorden voor de individuele situatie is de uitdaging. Het wordt een interactieve bijeenkomst met casemanagers dementie Monique Cox en Arjan Tissingh als gesprekspartners.

Informatie
Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, net als de koffie en de thee met iets lekkers.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. Afsluiting: 21.30 uur.

Voor nadere informatie kunnen belangstellenden telefonisch contact opnemen met Lyan Senden, tel. 045-5256777, of met het secretariaat: Leon Pieters: +31(0)613365008.

0900 777 4 777

+