×
28-05-2025

Derving in kaart brengen om verspilling te voorkomen!

In de week van 2 t/m 8 juni brengen we alle voedselderving (afval) in kaart. Tijdens deze week noteren we bij elke maaltijd de ingrediënten die we weggooien.

Dit doen we om:

  • inzicht te krijgen in hoeveel voedsel we verspillen (kostenbewustzijn), en
     
  • bij te dragen aan het milieu (duurzaamheid).
     

Uiteindelijk willen we zo samen de derving verminderen. Heb je ideeën? Laat ze gerust weten!

Deze registratieweek herhalen we vier keer per jaar, zodat we onze voortgang kunnen volgen en samen verspilling kunnen terugdringen.

VERS&VEILIG
Iedere medewerker die met voeding werkt, kan hiervoor gebruikmaken van de module VERS&VEILIG.
In deze module is de knop ‘Waste’ (afval) toegevoegd. 

Heb je vragen over dit bericht of over hoe je de derving correct registreert? Neem dan in eerste instantie contact op met je Teammanager Facilitair in je locatie. Lukt dat niet dan kun je eventueel je vraag voorleggen aan:

Math Huyts – Tel: +31 6 10 37 06 20 | E-mail: math.huyts@sevagram.nl

Jill Baggen – Tel: +31 6 38 05 96 50 | E-mail: jill.baggen@sevagram.nl
 

Zorg dat je goed voorbereid bent, zodat je tijdens de dervingsweek alles op de juiste manier kunt noteren!

0900 777 4 777

+