Henri Dunantstraat 3
6419PB Heerlen
0900 777 4 777
servicebureau@sevagram.nl
Derving in kaart brengen om verspilling te voorkomen!
Dit doen we om:
- inzicht te krijgen in hoeveel voedsel we verspillen (kostenbewustzijn), en
- bij te dragen aan het milieu (duurzaamheid).
Uiteindelijk willen we zo samen de derving verminderen. Heb je ideeën? Laat ze gerust weten!
Deze registratieweek herhalen we vier keer per jaar, zodat we onze voortgang kunnen volgen en samen verspilling kunnen terugdringen.
VERS&VEILIG
Iedere medewerker die met voeding werkt, kan hiervoor gebruikmaken van de module VERS&VEILIG.
In deze module is de knop ‘Waste’ (afval) toegevoegd.
Heb je vragen over dit bericht of over hoe je de derving correct registreert? Neem dan in eerste instantie contact op met je Teammanager Facilitair in je locatie. Lukt dat niet dan kun je eventueel je vraag voorleggen aan:
Math Huyts – Tel: +31 6 10 37 06 20 | E-mail: math.huyts@sevagram.nl
Jill Baggen – Tel: +31 6 38 05 96 50 | E-mail: jill.baggen@sevagram.nl
Zorg dat je goed voorbereid bent, zodat je tijdens de dervingsweek alles op de juiste manier kunt noteren!
Interessant voor jou
Alle nieuwsberichten0900 777 4 777