×
06-07-2023

Certificaatuitreiking Welzijnsverzorgende

Op dinsdag 11 juli was het zover; de uitreiking van de certificaten aan de eerste groep Welzijnsverzorgenden ooit! Ja, je leest het goed, deze opleiding is volledig nieuw in november 2021 gestart en nog nergens anders in Limburg, Nederland of waar ter wereld dan ook te volgen geweest.

Na, volgens de woorden van voorzitter Raad van Bestuur Pim Steerneman, “anderhalf jaar bloed, zweet en tranen”, werden 10 afgestudeerde Welzijnsverzorgenden bij Sevagram in het zonnetje gezet.

Vergezeld van familie en/of bekenden werden de geslaagde deelnemers aan de opleiding Welzijnsverzorgde in Theater Plataan verwelkomd door hun docenten van Gilde Opleidingen en Sevagram.  
In het welkomstwoord benadrukt Pim nogmaals het belang van deze unieke, nieuwe functie binnen Sevagram. “Zeker in een Planetree-organisatie als de onze, waarbij welzijn als aanvulling op de dagelijkse zorg, een steeds belangrijkere rol inneemt, zijn deze kanjers onontbeerlijk als ambassadeurs voor iedere afzonderlijke locatie.”

Van harte gefeliciteerd!
Na lovende woorden van Jos Hegeman (directeur Gilde Opleidingen) en Yvonne Huveneers (teammanager HRD Sevagram) en dikke pluimen van het Planetree team door Mieke van der Nat en Alexandra Vogt was het tijd voor het officiële gedeelte: de certificaatuitreiking. Alle geslaagden kregen op ludieke wijze ieder een andere bloem aangereikt die symbool stond voor ieders persoonlijke karakter.
Na afloop vond er nog een gezellige borrel plaats.

 

Let op!
Ben je helpende en lijkt het je leuk om ook deze opleiding te volgen? Neem dan contact op met je teammanager zorg & welzijn en de praktijkopleider van jouw locatie. Er zijn nog enkele plekken vrij in de groep van november 2023!  
 
 
 

0900 777 4 777

+