×
29-06-2023

Belevingsdag voor onze vrijwilligers

Samen met het Planetree Team heeft coördinator vrijwilligerswerk Tamara ter Horst voor de locaties in cluster Heerlen een Belevingsdag voor onze vrijwilligers georganiseerd. Om onze vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet en betrokkenheid! Voor alles wat ze voor ons en onze bewoners betekenen en waar we alle vrijwilligers enorm dankbaar voor zijn.

Het was een hele leuke middag waar Alexandra Vogt en Mariëlle Hoenjet de vrijwilligers meenamen in het beleven en ervaren, bewustwording van bepaalde handelingen en elkaar beter leren kennen.

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Vrijwilligers van Tobias en Douvenrade dit heeft plaatsgevonden op 14 juni jl bij locatie Tobias, hier is Directeur Frank Otten aangesloten en Teammanager Sonja Abbicht.
 

Vrijwilligers van Oranjehof was dit op 22 juni, hier is Teammanager Micki Koot aangesloten en Pim en Trudie van de Raad van Bestuur zijn ook nog even komen kijken.

Van alle locaties waar de Belevingsdag heeft plaatsgevonden kreeg de organisatie alleen maar positieve reacties van de vrijwilligers. Ze hebben het ontzettend leuk gevonden, gezellig, fijn én leerzaam. Eén mevrouw zei: “Het voelde net als een zondag, zo’n gezellige middag was het.”


Bijgevoegd heb ik de foto’s van locatie Tobias en Oranjehof deze hebben onlangs plaatsgevonden.

 

 

0900 777 4 777

+