×
11-06-2024

Verenso Regio Bijeenkomst

Dinsdag 4 juni vond de Verenso Regio Bijeenkomst plaats in de pittoreske Kersentuin van Auberge de Rousch te Heerlen. De medische dienst van Sevagram, onder de leiding van Specialist Ouderengeneeskunde Steven Arends, had een mooi programma samengesteld, met als thema ‘Wetenschap & Innovatie’.

De middag begon met mededelingen namens het Verenso regiobestuur, gevolgd door ontwikkelingen in de regio op het gebied van de ouderengeneeskunde.

Vervolgens hield drs. Glenn van de Vossenberg (anesthesioloog met aandachtsgebied pijnbestrijding bij Zuyderland) een lezing over Fenolisatie bij heupfracturen.
 
Bianca Miltenburg (Cicero Zorggroep), Henny Raadschelders-van Heumen (Zuyderland) en Martijn Steijns (Sevagram) verzorgden een bijdrage over ‘Nacht en Rust’.

En drs. Jessica Ruisch (AIOTO Ouderengeneeskunde) gaf ons een update over het
TRAUMA and DEMENTIA (TRADE) onderzoek.

Er was verder genoeg ruimte om te netwerken en natuurlijk om te genieten van koffie met vlaai, aangeboden door Sevagram. We kijken terug op een boeiende bijeenkomst en verheugen ons alvast op de volgende. Die staat gepland in het najaar van 2024.

0900 777 4 777

+