×
08-02-2023

Sevagram genomineerd voor de Impactmakersprijs 2022

Wat is het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn? Sevagram is met de opleiding Welzijnsverzorgende één van de zes genomineerden voor de Impactmakersprijs 2022.

In de ouderenzorg werken zonder zorgdiploma? Bij Sevagram kan het. Wij hebben de functiestraat "welzijn" ingericht, waarbij alle functies zijn beschreven vanuit het welzijnsperspectief. Het gaat niet om het diploma, maar om de waarde die een medewerker kan toevoegen vanuit talenten en vanuit het hart.

De medewerkers binnen de welzijnsstraat focussen zich op het welzijn van de cliënt. De aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van zorg brengen gekwalificeerde docenten en BPV(Beroeps Praktijk Vorming)-begeleiders bij.

Yvonne Huveneers - Veldman, Hoofd Opleidingen bij Sevagram: "Deze vernieuwende aanpak is al eerder door VWS onderscheiden met de titel Koploper in de zorg. En nu deze nominatie. Hoe geweldig is dat! Ik ben ook oprecht trots op ons product. We werken niet alleen op een innovatieve manier aan de arbeidsmarkt-problematiek in de zorg. We leren zorg- en welzijnsmedewerkers bovendien met een andere blik te kijken naar de cliënt. Zorg en welzijn zijn geen aparte factoren meer, maar komen hier samen."

STEMMEN op ons impactvolle arbeidsmarktproject kan via deze link

0900 777 4 777

+