×
01-03-2023

Jubileumsymposium Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg.

Op vrijdag 9 juni 2023 staat het MECC te Maastricht in het teken van het 25 jarig Jubileumsymposium van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg.

Voor jou een uitgelezen kans om te ontdekken hoe de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg het verschil maakt in de ouderenzorg. Het Jubileumsymposium is bedoeld voor iedereen van jong tot oud, met interesse in de zorg voor ouderen; van studenten, ouderen en mantelzorgers, tot docenten, beleidsmakers en professionele zorgverleners. Samen met dagvoorzitter Paul de Leeuw en vele boeiende sprekers willen we er voor iedereen een inspirerende en feestelijke middag van maken! In het jubileum boek staat een artikel van:

  • Mischa Eijkenboom (bewoner Scharwyerveld) – artikel cliëntparticipatie
     
  • Achter de schermen met Nancy Gregoire (Sevagram’s Innovatiecoördinator) met een artikel human interest

En tijdens het symposium zal een podiumgesprek plaatsvinden met:

  • Frank Roost (projectleider innovatie) – over ‘Samen werken aan kennisontwikkeling’

De toegang is gratis maar het aantal plaatsten is gelimiteerd. Aanmelden is daarom noodzakelijk. Doe dat vóór 13 maart, want vanaf die datum wordt de inschrijving openbaar gezet, zodat iedereen zich kan inschrijven! Nu is de inschrijving met name bedoelt voor medewerkers van organisatie die partner zijn van AWO Limburg Aanmelden: Klik op deze link.

0900 777 4 777

+