×
03-02-2023

Innovatielab van Sevagram officieel geopend!

Gisteren werd het Innovatielab van Sevagram officieel geopend!
Uit onderzoek blijkt dat een werkruimte veel invloed heeft op het creatieve potentieel van zowel teams als medewerkers. Vanuit die gedachte heeft Sevagram ervoor gekozen om een Innovatielab te realiseren. Zo kunnen we medewerkers ook écht stimuleren om creatieve en buitengewone dingen te doen in hun werk.

Ons Innovatielab is een ruimte die creativiteit maar ook toevallige ontmoetingen en co-creatie stimuleert. Het Innovatielab heeft verschillende ruimten, zoals een bewonerskamer, een zorgpost, een aantal hybride werkruimten en een virtual reality-kamer.

Al deze ruimtes zijn voorzien van de juiste middelen om creatieve workshop te faciliteren.

Verder worden ze ook gebruikt om nieuwe innovaties in de praktijk te toetsen en testen voordat we daadwerkelijk naar onze locaties gaan. Zo kunnen we nieuwe technologieën uittesten zonder dat we medewerkers en bewoners hinderen met hetgeen dat nog niet loopt zoals wij het graag willen.  

Wanneer we teams en medewerkers op een slimme manier creatieve en buitengewone dingen doen dan moeten we ook een fysieke ruimte bieden die hen daartoe in staat stelt.

0900 777 4 777

+