×
12-05-2023

Innovatielab Sevagram winnaar van de Planetree Innovatie Award 2023

Gisteren werd tijdens de Mensgerichte Zorg Conferentie van Planetree Nederland, het Innovatielab van Sevagram als winnaar bekend gemaakt van de Planetree Innovatie Award 2023.

De zes inzendingen in de categorie Planetree Innovatie Award werden beoordeeld door een externe jury bestaande uit Astrid Westerbeek (directeur/bestuur FWG), Ruud Koolen (Directeur Dutch Health Hub), Jasper Boele (Directeur/bestuur LSR) en Sander de Hosson (longarts). Zij verkozen het Innovatielab vanwege de originele manier waarop innovatie een plek heeft gekregen binnen Sevagram. Zo toont Sevagram opnieuw aan dat merkbaar beter innoveren, wonen én werken onder de paraplu van Planetree.

Daarnaast werd ook Sevagram-collega Linda van der Leest door Planetree International benoemd tot de eerste Fellow in Person-Centered Care in Europa! Een bijzondere erkenning voor haar professionele bevlogenheid om de zorg elke dag een beetje mensgerichter te maken vanuit de Planetree waarden. Linda is Programmamanager Planetree binnen Sevagram.

Sevagram heeft van Planetree International ook de gouden certificering voor excellente mensgerichte zorg ontvangen voor 19 locaties. Deze certificering erkent de prestaties en innovaties van de organisatie in het leveren van mensgerichte zorg. Sevagram is één van de slechts 89 zorgorganisaties wereldwijd die deze prestigieuze onderscheiding hebben ontvangen! 

0900 777 4 777

+