×
05-04-2023

Esther Cromheecke maakt overstap naar De Zorggroep

Esther Cromheecke, directeur Zorgcentra cluster Heerlen-Noord, gaat Sevagram verlaten. Met ingang van 15 mei wordt zij directeur Wonen bij De Zorggroep, een ouderenzorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg.

Esther Cromheecke: “Een tijdje geleden werd ik benaderd door een bureau met de vraag of ik geïnteresseerd was in een mogelijke nieuwe baan. Ik was helemaal niet op zoek en de vraag overviel me. Ik had én heb het naar mijn zin bij Sevagram en er liggen nog mooie plannen en uitdagingen waarmee ik graag met mijn teams en collega’s aan de slag ging. Toch prikkelt zo’n vraag. Ik was nieuwsgierig naar de inhoud van die mogelijke nieuwe baan en ben in gesprek gegaan. Eerst met het bureau en later met De Zorggroep.

Toen ik hoorde dat ik de functie zou krijgen, was ik zowel blij als geëmotioneerd. Blij met de nieuwe uitdaging. Geëmotioneerd over wat ik achter zou laten. Een heel fijne organisatie waar ik met veel plezier heb gewerkt en waar ik met net zoveel plezier aan terug zal denken. Ik verlaat Sevagram dan ook als een positieve ambassadeur. Ik wil iedereen bedanken voor de fijne en professionele samenwerking die ik in de afgelopen jaren binnen Sevagram heb ervaren.”

Pim Steerneman: “We feliciteren Esther met haar nieuwe baan, maar vinden het ook erg jammer dat zij Sevagram gaat verlaten. We kijken terug op een zeer prettige samenwerking. Ik zeg dat namens de Raad van Bestuur en namens de collega-directeuren. Uiteraard is het belangrijk dat er binnen afzienbare tijd weer een goede directeur komt voor het cluster Heerlen-Noord. We hebben daar inmiddels al de lijnen voor uitgezet en houden jullie op de hoogte over de voortgang. Esther wensen wij via deze weg alvast heel veel succes en werkplezier toe bij De Zorggroep.

0900 777 4 777

+