Dr. Ackenshuis

contact ronde button

Dr. Ackenshuis

Wonen in het kloppend hart van het Heuvelland

hoofdfoto ackenshuis

Dr. Ackenshuis en het naastgelegen verpleeghuis De Hazelhof liggen pal aan de Rijksweg in Gulpen, de doorgaande weg die van Maastricht naar Aken leidt. Gulpen heeft een regionale functie en daardoor een hoog voorzieningenniveau. Zo beschikt het dorp, dat onderdeel is van de gemeente Gulpen-Wittem, over een eigentijds winkelcentrum. Daarnaast heeft het een belangrijk busstation met goede verbindingen naar de meeste plekken in Zuid-Limburg. Vanuit het moderne zorgcentrum kijk je uit op de Gulpenerberg en het 17de eeuwse kasteel Neubourg.

Appartementen en doelgroepen
Dr. Ackenshuis heeft in totaal 120 verzorgingshuisplaatsen, waarvan 60 verpleeghuisplaatsen en 61 woonzorgplaatsen en 1 logeerkamer.

In 2016 heeft Dr. Ackenshuis 10 extra verpleeghuisbedden voor cliënten met dementie erbij gekregen: Groenendaal. Het is een sfeervolle en huiselijke woning met een mooie en toegankelijke binnentuin.

Gasterie
De gezellige Gasterie neemt in Dr. Ackenshuis een bijzondere plaats in. U bent van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant binnen Dr. Ackenshuis. U bestelt, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat u zelf samenstelt. Uiteraard ontbreekt een heerlijk glaasje wijn niet! Klik hier voor meer informatie over de Gasterie.

 

 

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Dr. Ackenshuis op 18-6-2014 het Planetree-label behaald.