Renovatie Langedael

1_-_04-2017_BIBI_Lang_Foto_1.jpg

Langedael gaat renoveren: meer persoonlijke ruimte gecombineerd met een eigentijds karakter

De renovatie van Langedael staat in het teken van de bewoner. We kiezen bewust voor groepsgerichterezorg met oog voor de persoonlijke levenssfeer van onze bewoners. Simpel gezegd, onze bewoners krijgen meer leefruimte en er is aandacht voor meer huiselijkheid.

We houden u de komende tijd natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de renovatie van Langedael. Dat doen we via bouwbrieven zoals onderstaande,maar ook tijdens huiskamergesprekken. Hebt u in de tussentijd vragen over deze renovatie?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over wonen in het zorgcomplex, de wachtlijst en/of zorgvragen kunt u stellen via 0900 - 777 4 777.


Bouwbrieven Langedael
Download hier onze bouwbrieven. 

png clipart pdf adobe acrobat computer icons pdf icon text rectangle thumbnail Bouwbrief april 2021
png clipart pdf adobe acrobat computer icons pdf icon text rectangle thumbnail 
Bouwbrief oktober 2021
png clipart pdf adobe acrobat computer icons pdf icon text rectangle thumbnail Bouwbrief maart 2022


 Voortgang bouw Langedael - 18 mei 2022

L1 L2 L3

foto 1 en 2: 1e verdieping: Hier zijn de kamers en gangen al volledig gestript/gedemonteerd.

foto 3: Begane grond : Hier zijn we momenteel nog bezig met het strippen/demonteren van de kamers, op de begane grond starten we deze week ook met het machinaal slopen van de wanden.

 

Feestelijke onthulling bouwbord Langedael! - 28 april 2022

 
Vandaag werd het bouwbord door twee bewoners van Zorgcentrum Langedael onthuld. Hiermee werd het startsein gegeven voor de volgende renovatiefase van deze prachtige verpleeglocatie in Vaals. Samen met alle betrokken partijen werd daarna onder het genot van een heerlijke Bossche bol nog gezellig even nagetafeld. Nadat de eerste sloopwerkzaamheden zijn voltooid, kan begonnen worden aan de vernieuwing van de begane grond en de Oost-vleugel op de 1e verdieping voor een moderne en veilige omgeving voor de bewoners en de medewerkers.

DSC 8334 DSC 8341 DSC 8364