×

Sevagram

De personeelsvereniging van Sevagram

Sevagram heeft één grote personeelsvereniging die activiteiten organiseert voor haar medewerkers. Activiteiten waar je als medewerker vaak met een mooie reductie aan kunt deelnemen. Hoe meer leden hoe gunstiger wij prijsafspraken kunnen maken.

Ben jij nog geen lid? 

Hoe word je lid van de personeelsvereniging?

Aanmelden voor dé personeelsvereniging van Sevagram kun je zelf regelen via YouForce. Klik op onderstaande button en volg het schema.

Door lid te worden van de personeelsvereniging kun je deelnemen aan de talrijke activiteiten die de personeelsvereniging van Sevagram organiseert. De kosten zijn € 2,25 per maand en worden na aanmelding automatisch geïncasseerd via je salaris.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Van 29 augustus tot en met 1 september 2024 organiseert de personeelsvereniging een 4-daagse stedentrip naar Berlijn.

De inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 29 februari a.s. (omdat vanaf 1 maart de hotelkamers geboekt moeten worden).

De prijs voor deze prachtige stedentrip is:
€ 299,- voor een PV-lid en
€ 399,- voor een introduce.

[toeslag éénpersoonskamer € 180,-]

Het totale bedrag kan in drie termijn via het salaris worden ingehouden.

Verblijf:
Hotel Park inn by Radisson 4 sterren
Het 4 sterren hotel ligt in centraal Berlijn direct aan de Alexanderplatz.

Reisprogramma

Berlijn heeft zich sinds de val van de Muur in een razend tempo ontwikkeld, maar de hartslag van de voorbije geschiedenis is nog overal voelbaar.

Het bruisende Berlijn is een van de groenste metropolen. Ruim een kwart van de stad bestaat uit parken, stadstuinen, rivieren en meren. Neem bijvoorbeeld het Tempelhofer Park op het voormalige stadsvliegveld en de Großer Tiergarten. De laatste heeft onder andere een dierentuin, terwijl het Tempelhofer Park zich meer op sportactiviteiten richt. Je vindt beide parken in het centrum van Berlijn.

Voor meer over het leven tussen 1949 en 1990 kan je terecht in de musea die aan de Koude Oorlog gewijd zijn. Om met eigen ogen te zien hoe het leven in de destijds door de Sovjet-Unie geannexeerde Deutsche Demokratische Republik was, breng je een bezoek aan het DDR museum. Een ander interessant museum is het Spionagemuseum, dat de spionagepraktijken tijdens de Koude Oorlog belicht. 

De Muur is natuurlijk hét symbool van de Koude Oorlog. Het langste gedeelte dat nog overeind staat strekt zich over ruim 1300 meter uit in de Mühlenstrasse, langs de rivier de Spree. De belangrijkste nog te bezoeken oude controlepost is het in 2000 gereconstrueerde Checkpoint Charlie. Vlakbij staat het Muurmuseum.

Dwars door Berlijn loopt ook de 160 kilometer lange wandel- en fietsroute Berliner Mauerweg, die het traject van de voormalige Muur volgt.

Neem een kijkje in de chique wijk Charlottenburg met Slot Charlottenburg en de Kurfürstendamm waar je naar hartenlust kunt winkelen.

Een mooie dagexcursie is naar paleizenstad Potsdam even ten zuidwesten van Berlijn: de voormalige residentiestad van de Pruisische adel met zijn ‘Holländisches Viertel’.

De Gedächtniskirche, de Rijksdag, de Brandenburger Tor, de laan Unter den Linden, Potsdamer Platz, de Fernsehturm, de Gendarmenmarkt (een prachtig plein in het hart van Berlijn), een boottocht over de rivier de Spree. Berlijn biedt heel veel moois en interessants, je komt tijd tekort!

Reisprogramma

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

0900 777 4 777

+