×

Sevagram

Aanmelding film Teun Toebes


Teun Toebes 30 januari 2024

HUMAN FOREVER ~ 30 januari 2024

Deze film wordt medewerkers aangeboden door 
Sevagram én de Personeelsvereniging

Deze voorstelling is op dinsdag 30 januari in de
bioscoop Pathé Maastricht - Sphinxcour 1 - 6211 XZ  Maastricht

De 24-jarige humanitair activist Teun Toebes heeft een missie: de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Hij woont al jaren op de gesloten afdeling van een verpleeghuis als hij besluit deze missie naar een hoger plan te tillen. Tijdens een reis rond de wereld onderzoekt hij samen met zijn goede vriend en filmmaker Jonathan de Jong hoe in andere landen wordt omgegaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever te maken. Nu het aantal mensen met dementie de komende 20 jaar verdubbelt (in 2040: 81 miljoen mensen wereldwijd) is deze zoektocht geen vraag, maar een noodzaak.

“Na meer dan drie jaar over de wereld te hebben gereisd ben ik hoopvoller dan ooit dat wij de toekomst voor mensen met dementie hoopvoller kunnen inrichten. Human Forever, a story about love for humanity is een indringende en ontwapenende film die aan de hand van persoonlijke verhalen van de mensen laat zien waarom wij moeten veranderen. En dit vormt samen met beroemde wetenschappers en visionairs uit de praktijk het bewijs dat wij hier morgen mee kunnen beginnen. Ik ben ervan overtuigt dat documentaire je kijk op de mens voorgoed verandert”, aldus Teun.

Demissionair Minister-president Mark Rutte:
‘Human Forever is voor mij niet alleen een indringende film, maar bovenal een monument voor al die mensen met dementia en hun naasten, wereldwijd.’

De documentaire van filmmaker Jonathan de Jong en Teun Toebes is onafhankelijk tot stand gekomen, met ondersteuning van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, ActiZ, PGGM, Zorgverzekeraars Nederland, Alzheimer Nederland, Vilans en V&VN. Op 2 oktober zal de documentaire vertoond worden op een top met G20-landen rondom dementie. Daarnaast zal er op 9 oktober een premiere plaatsvinden in Koninklijk Theater Tuschinski. Deze avond wordt gepresenteerd door Article 25 Foundation en is alleen voor genodigden.

De grote en kleine lettertjes:

  • Deze film word je aangeboden door Sevagram én de Personeelsvereniging. Je aanmelding is strikt persoonlijk. De zaal is volledig door Sevagram afgehuurd waardoor je aanwezig bent met allemaal Sevagram-collega's.
  • Er zijn 165 stoelen beschikbaar. Zorg dat je op tijd bent!
  • Heb je je aangemeld maar kun je onverhoopt niet gaan, meld je dan af zodat je plaats maakt voor een collega!
  • Vragen of afmelden via communicatie@sevagram.nl
     

KORTE PROMO FILM

0900 777 4 777

+