Valkenheim

Klik hier voor de actuele bezoekregeling.

hoofdfoto valkenheim

Voor wie?
Valkenheim verwelkomt ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Cliënten kunnen rekenen op zorg en steun van een groot aantal betrokken medewerkers en gemotiveerde vrijwilligers. Het verpleeghuis dat mensgerichte zorg aan cliënten met dementie biedt, heeft geen verdiepingen en is geheel rolstoeltoegankelijk. Een tuin met mooie terrassen omringen Valkenheim.

Waar?
Valkenheim ligt net buiten het centrum van Valkenburg aan de Geul. Het populaire Geulstadje is eenvoudig bereikbaar: tien minuten lopen en u bent in het centrum van Valkenburg. In het winkelhart van Valkenburg zijn gewenste voorzieningen te vinden. Een wandeling langs de Geul vanuit het verpleeghuis is een aanrader.

Woonaanbod
Valkenheim heeft in totaal 82 plaatsen. De kamers beschikken over een uitstekende beveiliging, zoals een zogeheten 'domoticasysteem', bestaande uit deurbeveiliging, zitdetectie, bewegingsdetectie, geluiddetectie en dwaaldetectie.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

label gold website

Als blijk van internationale waardering voor haar mensgerichte zorg beschikt Valkenheim per 28 september 2017 over de herlabel Planetree-certificering.