Panhuys

Wonen in het groene Hulsberg

panhuys2Voor wie? 
Zorgcentrum Panhuys verwelkomt ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Het gaat om 98 woningen in totaal: 85 éénpersoonskamers, zeven tweepersoonskamers en zes rolstoeltoegankelijke éénpersoonskamers.

Rond Panhuys liggen 42 seniorenwoningen van Sevagram, Panhuyshof en Panhuys, en 32 seniorenwoningen van Woningstichting Nuth.

Waar?
Panhuys ligt op een paar honderd meter van het winkelgebied in Hulsberg. Het dorp zelf, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Nuth, ligt in een parkachtige, landelijke omgeving.

Woonaanbod
Het zorgcentrum telt in totaal 105 verzorgingshuisplaatsen. Panhuys stamt weliswaar uit 1971, maar is aangepast aan de eisen van deze tijd. De woningen zijn stuk voor stuk ruim van opzet. In Panhuys is ook een kamer voor kortdurende opname (KDO) beschikbaar. Hierin kunnen senioren tijdelijk wonen, bijvoorbeeld als de mantelzorger met vakantie is of wanneer iemand herstellende is van een (ingrijpende) operatie.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Panhuys op 20-11-2015 het Planetree-label behaald.