Oosterbeemd

Klik hier voor de actuele bezoekregeling.

Gezellig wonen in een sprookjesachtige omgeving

hoofdfoto oosterbeemd

Voor wie?
Zorgcentrum Oosterbeemd in Valkenburg aan de Geul verwelkomt ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Het zorgcentrum heeft zowel verzorgingshuis- als verpleeghuisplaatsen. Vlakbij Oosterbeemd liggen seniorenappartementen: Oosterbeemd Residence en Oosterbeemd woningen.

Waar?
Oosterbeemd ligt in een fraaie, landelijke omgeving, op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Valkenburg aan de Geul. De achterkant van het gebouw grenst aan het Geulpark, dat wordt omringd door weilanden en zacht glooiende heuvels. Er ligt zelfs een heus sprookjesbos. Kortom: een schitterend gebied om te wandelen of anderszins te recreëren.

Woonaanbod
Zorgcentrum Oosterbeemd heeft in totaal 102 plaatsen. Op elke etage ligt een aantal comfortabele kamers van waaruit u een prachtig zicht op de landelijke omgeving heeft. De woningen bestaan uit een ruime woon/slaapkamer met keukentje en een badkamer met wastafel, toilet en doucheruimte.
Zestig vrijwilligers assisteren en begeleiden onze medewerkers bij de merkbaar betere mensgerichte zorg, die aansluit bij de Planetree-visie.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

 

label gold website

Als blijk van internationale waardering voor haar mensgerichte zorg beschikt Oosterbeemd per 12 juni 2015 over de Planetree-certificering.