contact ronde button

Zorgkaart Fonterhof

Fonterhof

Klik hier voor de actuele bezoekregeling.

Kleinschalig zorgcentrum in heuvelrijke omgeving

hoofdfoto fonterhof

Voor wie?
Fonterhof is een kleinschalig zorgcentrum met 68 woningen voor ouderen.

Waar?
Het zorgcentrum ligt tegenover de basisschool in de rustige dorpskern van Berg en Terblijt (gemeente Valkenburg aan de Geul) en is gesitueerd in de prachtige, heuvelrijke omgeving tussen Heerlen en Maastricht. Beide steden zijn van hieruit goed bereikbaar. In de directe omgeving van Fonterhof is voldoende parkeergelegenheid. Het winkelcentrum, de kerk, het postkantoor en de bank liggen op loopafstand. Datzelfde geldt voor het gezondheidscentrum, waar onder meer een huisarts is gevestigd.

Woonaanbod
Zorgcentrum Fonterhof heeft in totaal 68 plaatsen. De kamers zijn verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, die met een van de liften gemakkelijk bereikbaar zijn.

Op de begane grond bevinden zich verder de receptie, een activiteitenruimte, de gezellige Gasterie, een stilteruimte, een therapieruimte en de kapper. Zowel op de eerste als de tweede verdieping zijn een huiskamer en een zusterpost.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

 

label gold website

Als blijk van internationale waardering voor haar mensgerichte zorg beschikt Fonterhof per 25 september 2015 over de Planetree-certificering.