Valkenheim

contact ronde button

Valkenheim

hoofdfoto valkenheimDoorlopend op vakantie in Valkenburg aan de Geul en omgeving
Verpleeghuis Valkenheim biedt mensgerichte zorg aan cliënten met dementie. Het verpleeghuis kent geen verdiepingen en is geheel rolstoeltoegankelijk. Het geheel wordt omringd door een tuin met mooie terrassen.

Valkenheim beschikt over een specialist ouderengeneeskunde, een psycholoog, een maatschappelijk werker, (gespecialiseerde) activiteitenbegeleiders, een fysiotherapeut, een logopediste en een pedicure.

Valkenheim ligt net buiten het centrum van Valkenburg aan de Geul. Het bij toeristen populaire Geulstadje is gemakkelijk bereikbaar: tien minuten lopen en u bent in het centrum van Valkenburg. In het winkelhart van Valkenburg zijn alle gewenste voorzieningen in ruime mate aanwezig. Vanuit het verpleeghuis is een wandeling langs de Geul een absolute aanrader.

Modern beveiligingssysteem
Valkenheim beschikt over een zeer uitgebreid domoticasysteem (deurbeveiliging, zitdetectie, bewegingsdetectie, geluiddetectie en dwaaldetectie) en heeft in totaal 81 verpleeghuisplaatsen, verdeeld over drie afdelingen. Onze betrokken en gepassioneerde medewerkers krijgen ondersteuning van enthousiaste vrijwilligers.

Sevagram à la Carte
In Valkenheim is de maaltijdservice Sevagram à la Carte beschikbaar. Door de speciale bereidingswijze onderscheiden onze à la carte-maaltijden zich van andere kant-en-klaar maaltijden. Meer informatie over Sevagram à la Carte.

Tijdelijke opname in verpleeghuis Valkenheim is mogelijk.

 

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Valkenheim op 15-1-2014 het Planetree-label behaald.