×
29-05-2024

Overgang locaties Maastricht naar SDB planning afgerond

Afgelopen weken is door de afdelingen HR, applicatiebeheer, planning & support en communicatie volop gewerkt om de personeelsplanning vanuit ONS Nedap over te zetten naar SDB Planning voor de Maastrichtse locaties (excl. thuiszorg).

Naast de reeds bestaande snel-start instructies (voor medewerkers en leidinggevenden) zijn er aanvullende instructies gemaakt voor: rooster inzien, diensten aanpassen, telefoon en het ruilen van diensten. Deze zijn allen terug te vinden op Zenya (zoek op SDB). Daarnaast is er via de SevaFlits, intranet, mail en brieven gecommuniceerd met de medewerkers en leidinggevenden en zijn er inloopmiddagen georganiseerd voor uitleg.

Door de overgang naar SDB Planning moesten tevens de gegevens vanuit ONS Nedap worden overgezet. Dit betrof zowel het overzetten van de personeelsplanning / roosters alsook het overboeken van de restsaldi (compensatie- en verlof). Dit laatste is nu ook afgerond waardoor je je actuele planning, verlof- en compensatiesaldo terug kunt vinden in SDB planning.

Bij vragen betreffende het gebruik van SDB planning kun je contact opnemen met de planner van jouw locatie. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt je per mail contact opnemen met Gerard Bremmers via gerard.bremmers@sevagram.nl

0900 777 4 777

+