×
31-10-2023

Verwenzorg Sevagram: de kers op de taart!

De bewoners van de 22 zorghuizen van Sevagram in Zuid-Limburg kunnen rekenen op goede zorg. Eten, drinken, verpleging, medische zorg, therapie, activiteiten; het is er elke dag. Zoals het hoort dus. Niet genoeg, vond Pim Steerneman toen hij in 2009 aantrad als bestuursvoorzitter. Stukje bij beetje introduceerde hij samen met zijn team Verwenzorg. Extra aandacht met muziek, kunst, cultuur of een uitje. Inmiddels is Verwenzorg een vaste waarde binnen Sevagram, waar fondsen voor worden geworven.

In Ondernemen in Limburg vertellen Pim Steerneman en Paula Snijders alles over Sevagram Verwenzorg én hun gezamelijke doel om Verwenzorg tot de dagelijkse praktijk te maken!. 

Om nieuwe geldstromen te genereren is sinds enkele jaren Sevagram Verwenzorg tot een officieel onderdeel van de organisatie gepromoveerd. Een onafhankelijke steunstichting met een eigen bestuur. Sinds september is Paula Snijders verantwoordelijk voor de fondsenwerving waarmee de organisatie verder professionaliseert. “Menselijke warmte is zo essentieel voor goede zorg, maar er ligt een stevige uitdaging te wachten”, zegt Paula, die jaren als fondswerver werkzaam was bij Health Foundation Limburg. “Ouderenzorg gaat iedereen aan het hart, het is heel dichtbij en herkenbaar. Met extra inkomsten kunnen we zowel voor veel mensen tegelijk iets op touw zetten als individueel. We luisteren goed naar de wensen van onze bewoners en onze medewerkers. Zij komen zelf met ideeën. Vervolgens ga ik aan de slag om het samen te realiseren.”

Lees het volledige artikel in Ondernemen in Limburg

Wilt u Sevagram Verwenzorg graag steunen?

Een donatie kan naar: NL72RABO 0146 764609 t.n.v. Stichting Sevagram Verwenzorg.

De stichting heeft een ANBI status, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is. Meer informatie op www.sevagramverwenzorg.nl 

0900 777 4 777

+