×

Test Noord

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)

Vrijheid en open

WONEN IN CAMPAGNE

Een centrum voor zowel bewoners met dementie als voor bewoners met intensieve lichamelijke zorg in de gelijknamige villawijk Campagne. Grenzend aan de wijken Wolder en Biesland waardoor het dorps van deze wijken ook merkbaar is in zorgcentrum Campagne.

De bewoners met dementie of de bewoners met intensieve zorg wonen afzonderlijk van elkaar in een kleine woongroep van 8 tot 9 bewoners die kunnen beschikken over een eigen woonkamer.

Campagne heeft 150 verpleegkamers verdeeld over 18 woongroepen. Gekoppeld aan het zorgcentrum liggen 57 appartementen waar senioren zelfstandig kunnen wonen met thuiszorg.

Vrijheid
Alle woongroepen zijn gekoppeld aan een groots balkon of één van de drie thematische binnentuinen. Voor bewoners met dementie is de locatie zodanig ontworpen dat zij altijd de vrijheid hebben om in het zorgcentrum rond te lopen zonder tegen een gesloten deur aan te lopen. Dat zorgt voor rust en geeft bewoners het gevoel van vrijheid.

Verpleegkamers
De kamers hebben allemaal een Frans balkon, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De deuren zijn breed genoeg om met een bed door te maneuvreren.

Domotica
In overleg met de bewoners of diens wettelijk vertegenwoordiger kunnen domotica (kamer automatisering) worden aangezet waardoor de bewoner 's nachts in alle rust kan slapen en de verpleging automatisch gealarmeerd wordt als er iets in de kamer gebeurd. De klantkenner kan u daar alles over vertellen.

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mijn vader is weer een beetje opgebloeid na jaren van eenzaamheid", aldus een mantelzorger.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSevagram, Campagne is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adres- en contactgegevens

Médoclaan 66

6213 EC  Maastricht

043 - 207 90 95

0900 777 4 777

+