×

Scharwyerveld ~ Maastricht

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)

Midden in de wijk

WONEN IN SCHARWYERVELD

Een zorgcentrum voor zowel bewoners met dementie als voor bewoners met  lichamelijke zorg in het westelijk stadsdeel van Maastricht grenzend aan de wijken Malberg, Caberg, Malpertuis en Oud Caberg.

De bewoners met dementie wonen in het Corridorgebouw op de begane grond. De bewoners met lichamelijke klachten wonen in het Corridorgebouw op de eerste verdieping.

Scharwyerveld heeft 35 kamers voor bewoners met dementie en 35 kamers voor bewoners met intensieve lichamelijke zorg.

Het gebouw bestaat uit twee delen, het Corridorgebouw en het Atriumgebouw. In beide gebouwen zijn 135 serviceappartementen voor mensen met een zorgindicatie (zorgprofiel VV3 of VV4) of een thuiszorgindicatie met verzorging of verpleging.

Op de hoogste verdieping van het Atrium liggen 9 penthouses. Deze worden verhuurd via Woningstichting Woonpunt.

Verpleegkamers
De verpleegkamers beschikken allemaal over een grote badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er per afdeling ook een afdelingsbadkamer met hoog/laagbad.

Wijkfunctie
In het zorgcentrum en de directe nabijheid zijn veel voorzieningen zoals een therapieruimte, kapper en restaurant Gasterie. Op loopafstand zijn meerdere voorzieningen zoals een supermarkt en winkelcentrum.

Belevingstuin
Voor de bewoners met dementie is een volledig omsloten belevingstuin aangelegd waardoor bewoners in alle vrijheid kunnen genieten van het binnen- en buitenzijn.  

Activiteiten
Het grootse Atriumgebouw beschikt over een groot binnenplein met podium dat veelvuldig gebruikt wordt voor het organiseren van activiteiten.

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mensen die er werken hebben hart voor de zaak, gaan respectvol om met de cliënten, geven liefdevolle zorg, zijn begaan met hun cliënten en familie."

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Daaldersruwe 93

6218 EN  Maastricht

043 - 354 91 80

0900 777 4 777

+