Fonterhof

contact ronde button

Zorgkaart Fonterhof

Fonterhof

Kleinschalig zorgcentrum te midden van de groene heuvels
fonterhof5Zorgcentrum Fonterhof ligt tegenover de basisschool in de rustige dorpskern van Berg en Terblijt (gemeente Valkenburg aan de Geul) en is gesitueerd in de prachtige, heuvelrijke omgeving tussen Heerlen en Maastricht. Beide steden zijn van hieruit goed bereikbaar. In de omgeving van Fonterhof is voldoende parkeer­gelegenheid. Het winkelcentrum, de kerk, het postkantoor en de bank liggen op loopafstand. Datzelfde geldt voor het gezondheidscentrum, waar onder meer een huisarts is gevestigd.

Kleinschalig maar alles onder handbereik
Zorgcentrum Fonterhof is een kleinschalig zorgcentrum, dat plaats biedt aan circa 65 bewoners. De kamers in Fonterhof zijn verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen. Deze zijn gemakkelijk bereikbaar met een van de liften. Op de begane grond bevinden zich verder de receptie, een activiteitenruimte, een gezellige Gasterie, een stilteruimte, een therapieruimte, een kleine winkel en de kapper. Zowel op de eerste als de tweede verdieping is een huiskamer en een zusterpost.

Gasterie
De gezellige Gasterie neemt in Fonterhof een bijzondere plaats in. U bent van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant binnen Fonterhof. U bestelt, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat u zelf samenstelt. Uiteraard ontbreekt een heerlijk glaasje wijn niet! Klik hier voor meer informatie over de Gasterie.

Sevagram à la Carte
In Fonterhof is de maaltijdservice Sevagram à la Carte beschikbaar. Door de speciale bereidingswijze onderscheiden onze à la carte-maaltijden zich van andere kant-en-klaar maaltijden. Meer informatie over Sevagram à la Carte.

 

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Fonterhof op 25-9-2015 het Planetree-label behaald.