Campagne

Campagne

Klik hier voor de actuele bezoekregeling.

hoofdfoto campagne

Voor wie?
Campagne is een verpleeghuis voor ouderen met dementie of andere geestelijke ouderdomsproblemen of ouderen met een somatische aandoening (lichamelijke zorg). Zij krijgen zorg op maat in een huiselijke en veilige omgeving. Onze gepassioneerde medewerkers en enthousiaste vrijwilligers werken samen met familieleden om cliënten een thuisgevoel te geven en ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Waar?
Campagne ligt aan Médoclaan 66 en grenst aan een prachtig park in de Maastrichtse villawijk met dezelfde naam. Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er ligt een bushalte op loopafstand.

Woonaanbod
Het moderne, ruime nieuwbouwcomplex is in 2018 geopend en heeft plaats voor 150 bewoners. Het verpleeghuis bestaat uit drie woonblokken die met elkaar verbonden zijn door een lange brede gang, de boulevard. Iedere afdeling van 8 à 9 bewoners heeft zijn eigen sfeervol ingerichte huiskamer. Partners van cliënten, die zelf een minder intensieve zorgvraag hebben, wonen in ruime service appartementen. Die appartementen bestaan uit een woonkamer, grote badkamer, keuken, één slaapkamer en een balkon. Partners wonen dus niet in hetzelfde appartement, maar wel dicht bij elkaar. De service appartementen (57 woningen) zijn beschikbaar voor ouderen met een minder intensieve zorgvraag.

Activiteiten
Rondom de boulevard worden diverse in- en ontspannende activiteiten georganiseerd, zoals schilderen, bewegen en muziek maken. Bewoners van verschillende afdelingen komen elkaar hier tegen. Daaruit ontstaan vaak leuke contacten, vanwege de gedeelde interesses. Ook mensen die niet in Campagne wonen, kunnen deelnemen aan de dagbesteding en andere activiteiten. Iedereen is welkom in ons buurtrestaurant. Bij de Jeu de Boulesbaan is het in de zomer regelmatig lekker druk.