De Hollehof

Gezellig wonen in het kloppend hart van Heerlen

hoofdfoto hollehofVoor wie?
De Hollehof is een gezellig zorgcentrum in de Heerlense wijk Molenberg. Er zijn zowel verzorgingshuis- als verpleeghuisplaatsen. Tevens is er een hospice (Hospice Molenberg) voor zes gasten in hun laatste levensfase.

Waar?
De Hollehof ligt ongeveer op een kwartier lopen van het Heerlens centrum. Het nabijgelegen Aambos biedt alle mogelijkheden om te wandelen in het groen, ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. De busverbindingen naar andere delen van de stad, maar ook naar Kerkrade, zijn uitstekend. Vanwege het nieuwe treinstation De Kissel is er nu ook een treinverbinding.

Woonaanbod
De Hollehof heeft in totaal 62 plaatsen, waarvan 56 verpleeghuis- en verzorgingshuisplaatsen en zes plaatsen in een hospice voor terminale palliatieve zorg. De eenpersoonskamers zijn rolstoeltoegankelijk, voorzien van een keukenblok, eigen douche en toilet.

Hospice Molenberg
Ons sfeervol ingericht hospice biedt specialistische zorg aan zes cliënten in de laatste levensfase. Bij deze zogeheten palliatieve zorg is alle zorg gericht op de gast en zijn naasten, waarbij optimale begeleiding en mensgerichte zorg in de laatste levensfase op de voorgrond staan. De zorg wordt gerealiseerd door een vakkundig, gemotiveerd en betrokken team, waarvan de specialist ouderengeneeskunde de hoofdbehandelaar is (eventueel in samenwerking met de huisarts van de cliënt). Klik hier voor de folder van Hospice Molenberg.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

  

   hkzweb    © 2018 Sevagram