×

Hospice Martinus ~ Mechelen

Het monumentale Hospice Martinus ligt in het mooie dorpje Mechelen, middenin het prachtige Limburgse Heuvelland.

Het hospice verwelkomt gasten met een zorgprofiel VV10.

Als je ernstig ziek bent en niet meer beter wordt, ben je het liefste thuis met de mensen om je heen die je dierbaar zijn. Dat kan helaas niet altijd. Soms heeft een zieke zoveel zorg en ondersteuning nodig, dat verblijf in een hospice tot de mogelijkheden behoort.

Hospice Martinus biedt een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen, zodra verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet (meer) mogelijk is. In een warme, sfeervolle en huiselijke omgeving ontvangen onze gasten 24 uur per dag mensgerichte zorg door gepassioneerde medewerkers met ondersteuning van speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers; desgewenst met hulp van hun partner en/of familie.

Onze locatie
Hospice Martinus biedt huisvesting aan 7 gasten met een eigen sfeervolle eenpersoonskamer met sanitaire voorzieningen. Verder is er een gezellige huiskamer, een keuken, een mooie sfeervolle tuin met terras en voldoende parkeergelegenheid. Alle gastenkamers en de huiskamer beschikken over een internetverbinding.

Verblijf partner/familie
Als partner of familielid bent u 24 uur per dag bij ons welkom, het is ook mogelijk om te overnachten. Ook huisdieren zijn van harte welkom. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie
We begrijpen dat u veel vragen heeft over een verblijf in ons hospice. In onze algemene brochure geven we u graag wat meer inhoudelijke informatie. Persoonlijk contact is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Aanmelden
De aanmeldingsprocedure voor een plek in een hospice gaat via Zorgpunt:
Oostelijke Mijnstreek bereikbaar via 088 - 018 75 00
Maastricht en het Heuvelland via 043 - 850 93 00

Download onze brochure Bekijk onze huisregels

Stichting Martinus

De Stichting Vrienden van Hospice Martinus is in het leven geroepen om het hospice en haar gasten financieel te ondersteunen voor al die activiteiten, waar het budget van het Hospice Martinus ontoereikend is. Lees meer over deze stichting.

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mijn vrouw heeft in het Martinushospice haar eeuwige rust gevonden, dankzij het vakbekwame en toegewijde personeel wat geen wens onvervuld liet. Niets was hen te veel. Mijn vrouw voelde zich erg geliefd. Ook ik als bezoeker voelde me er meteen thuis. Mijn zonen en ik hebben er op respectvolle wijze afscheid van haar kunnen nemen. En als er dan personeel bij is met tranen in hun ogen, weet je dat hun hart echt bij de patiënt is. Met zeer veel respect wil ik daarom alle personeel incl. vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Dank jullie wel allemaal. Ook namens mijn vrouw."

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Heerenhofweg 7

6281 AR Mechelen

043 455 32 55

hospicemartinus@sevagram.nl

0900 777 4 777

+