×

Piushof ~ Heerlen

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)

Warm en vertrouwd

WONEN IN PIUSHOF

In de Heerlense wijk Molenberg ligt het kleinschalige verpleeghuis bestemd voor bewoners met intensieve lichamelijke verzorging en verpleging. De kleinschaligheid van de groepen in combinatie met een gezamenlijke woonkamer met keuken zorgt voor een familiaire sfeer.

De 28 verpleegkamers zijn onderverdeeld in 4 woongroepen van elk 7 bewoners met een gezamenlijke huiskamer en sanitaire voorzieningen. De kamer kan naar eigen smaak ingericht worden met eigen meubels.

Toegankelijkheid
Vanwege de vaak beperkte mobiliteit van de bewoners, zijn alle gangen, deuren, voorzieningen en het terras rolstoeltoegankelijk.

Wijk
De wijk Molenberg dankt zijn naam aan de gelijknamige heuvel waarop de wijk in de vooroorlogse jaren is gebouwd. In de nabijheid van Piushof ligt een klein winkelcentrum. Ook het levendige centrum van Heerlen ligt op 15 minuten loopafstand.

.

Klik op de video om de sfeer in Piushof te ervaren!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mijn vader is er met crisis/tijdelijk opgenomen, ondanks dat hij uit zijn vertrouwde regio noodgedwongen is moeten verhuizen, zijn we er met een zeer warm en goed gevoel ontvangen. Alle zorgverleners zijn aardig en professioneel. En laten we vooral ook niet de vrijwilligers vergeten die er ook voor zorgen dat de bewoners naast de goede zorg ook een leuke dagbesteding aangereikt krijgen. Ons pluspunt ervaring is dat het een kleinschalig huis is, met een huiselijk gezellige en rustige sfeer, goede zorg en leuke activiteiten met persoonlijke aandacht. Een klein minpuntje is dat de bewonerskamers buiten een wasbak, geen eigen sanitaire voorziening hebben, toilet en badkamer zijn gezamenlijke ruimtes (door 7 bewoners gebruikt). Voor mensen die dit lezen, het is een huis wat ik zeker kan aanbevelen !"

.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Joost van Vondelstraat 101, 103, 105, 107

6416 AR Heerlen

045 550 67 10

Secr.Piushof@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon in deze locatie...

Klik hier!

0900 777 4 777

+