×

De Hollehof ~Heerlen

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)

Gezellig wonen

WONEN IN DE HOLLEHOF

Een centrum voor zowel bewoners met intensieve lichamelijke zorg als voor bewoners met dementie, in de wijk Molenberg. Grenzend aan het Aambos en slechts 15 minuten vanaf het centrum biedt deze locatie zowel de stadse levendigheid als de oase van rust en groen in het Aambos.De Hollehof heeft 62 kamers waar zowel bewoners met en zonder behandeling kunnen wonen. Met en zonder behandeling is afhankelijk van uw indicatie. Het verschil is dat bewoners zonder behandeling gebruik blijven maken van hun eigen huisarts terwijl bewoners met behandeling overstappen naar de Specialist Ouderengeneeskunde en paramedici van Sevagram.

In geval van nood kan via de huisarts een zogenaamd eerstelijns verblijf worden aangevraagd waardoor een bewoner ook tijdelijk in De Hollehof kan wonen.

Kamers
De kamers hebben allemaal een keukenblok, een eigen badkamer met douche en toilet. De deuren zijn breed genoeg om met een rolstoel / bed door te manoeuvreren.

Eigen regie
Vanuit onze Planetree visie vinden wij eigen regie van het grootste belang. Samen bekijken we wat u zelf kunt en waar u hulp bij nodig heeft. De supermarkt om de hoek van het centrum en uw eigen keukenblok voorzien in uw zelfredzaamheid.

Klik op de video om de sfeer in De Hollehof te ervaren!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mooi kleinschalige instelling, mam voelt zich heeeeel prettig. Iedereen is aanspreekbaar. Korte communicatie lijnen", aldus een mantelzorger van één van onze bewoonsters.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Voskuilenweg 48

6416 AL Heerlen

088 991 35 00

Secr.Hollehof@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon van deze locatie

Klik hier!

0900 777 4 777

+