Piushof

Warmte en kleinschaligheid in een vertrouwde omgeving

hoofdfoto piushof

Voor wie?
Piushof is een kleinschalig verpleeghuis in de Heerlense wijk Molenberg dat plek biedt aan 28 cliënten met een chronische somatische aandoening.

Waar?
Piushof ligt vlakbij zorgcentrum De Hollehof op vijftien minuten loopafstand van Heerlen Centrum. Vlakbij Piushof ligt een klein winkelcentrum waar u alle dagelijkse boodschappen kunt kopen. Tevens zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. Station Heerlen De Kissel ligt bijvoorbeeld op tien minuten loopafstand.

Woonaanbod 
Piushof telt vier kleinschalige groepswoningen die ieder plaats bieden aan zeven cliënten. De woningen beschikken over twee ruime badkamers en een luxe keuken met aansluitend een grote, gezellige gezamenlijke huiskamer met tuinkamer. Tevens hebben de woningen een dakterras waar cliënten - indien het weer dit toelaat - lekker kunnen zitten. Cliënten kunnen hun slaapkamer, die een wastafel heeft,  gedeeltelijk naar eigen smaak inrichten.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

 

 

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Piushof op 15-1-2014 het Planetree-label behaald.