Langedael

Rust en luxe in een parkachtige omgeving

hoofdfoto langedael

Voor wie?
Zorgcentrum Langedael verwelkomt ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en biedt zowel verzorgingsghuis- als verpleeghuisplaatsen.

Waar?
Op loopafstand van het historische centrum van Vaals ligt zorgcentrum Langedael. Het zorgcomplex is buitengewoon fraai gelegen: naast Hotel Kasteel Bloemendal en net buiten de drukte van het toeristische grensstadje dat in heel Nederland bekendheid geniet vanwege het Drielandenpunt op de Vaalserberg. Langedael sluit aan op een stadspark met een kloosterkerkhof en een vijver. Vanuit Vaals zijn er uitstekende busverbindingen naar onder andere Aken, Luik, Maastricht en Heerlen.

Woonaanbod
Langedael heeft in totaal 76 verzorgingshuis- en 78 verpleeghuisplaatsen. Het gaat om ruime één-
en tweepersoonskamers met tal van moderne voorzieningen. Rond het zorgcentrum liggen
58 seniorenwoningen (D'r Mitter) van Woningstichting Vaals.

In Langedael is één appartement voor kortdurende opname. Hier kunnen senioren tijdelijk wonen voor bijvoorbeeld herstel na een ziekenhuisopname of tijdens een periode van afwezigheid van partner of mantelzorger.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's).

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Langedael op 16-11-2017 het Planetree-label behaald.