Zorg Thuis

contact ronde button

Zorgaanbod

Sevagram Zorg Thuis levert in het Heuvelland:

Persoonlijke verzorging

Onze medewerkers bieden u deskundige ondersteuning bij uw dagelijkse verzorging. Heeft u moeite met aan- en uitkleden, douchen, toiletgang, aan- en uittrekken van steunkousen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verpleging

Sevagram Zorg Thuis biedt ook (gespecialiseerde) verpleging bij u thuis. Denkt u hierbij aan het toedienen van medicijnen en verzorgen van een (doorlig)wond, maar ook aan complexere verpleegkundige handelingen en hulp bij pijnbestrijding. De verpleegkundige behandelt en verschoont o.a. (doorlig)wonden en geeft injecties. Verpleging aan huis kan de opname in een verpleeghuis uitstellen en ziekenhuisbezoeken verminderen. 

Begeleiding individueel

Door persoonlijke problemen en omstandigheden of door beperkingen als gevolg van het ouder worden, kunt u het gevoel hebben de controle op uw leven kwijt te zijn. Vaak wordt u geholpen door mensen in uw naaste omgeving, maar soms is er ook meer nodig.

Sevagram kan u begeleiding thuis bieden. Hierbij kunt u denken aan het aanleren van nieuwe vaardigheden op het gebied van persoonlijke en/of huishoudelijke zorg, het op orde houden van administratie en het aanbrengen van structuur in uw leefsituatie.

Thuisbegeleiding richt zich op het motiveren, het stimuleren en het zoveel als mogelijk herwinnen van uw zelfstandigheid.

 

       © 2020 Sevagram