Voorzieningen

blok voorzieningenGasterie 
De Gasterie neemt in De Regenboog een bijzondere plaats in. Cliënten, maar ook mensen uit de wijk, zijn van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant in De Regenboog. Gasten bestellen, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat zij zelf samenstellen. Uiteraard ontbreekt een drankje niet. In de Gasterie kunnen onze cliënten, hun gasten en mensen uit de buurt dagelijks een drie-gangen maaltijd nuttigen Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden op de eigen kamer of afdeling te gebruiken.

Kapsalon en pedicure
De Regenboog beschikt over een kapsalon en een pedicure.
Ook is er een eigen behandelkamer voor de fysiotherapeut, ergotherapeut en logopediste.

Geestelijke Verzorging en Welzijn
Iedereen heeft af en toe behoefte om te praten over wat hem of haar bezighoudt.
Bijvoorbeeld over het ouder worden, het wonen in een zorgcentrum, de toenemende afhankelijkheid en de zin van het leven. Maar ook over afscheid, dood, verlies en andere ethische vragen. In al deze situaties kunnen onze cliënten een beroep doen op de geestelijk verzorger. Klik hier voor de folder.

Kerkdienst
Eenmaal per week wordt een mis gehouden door de kapelaan.

Apotheker
Een apotheker brengt alle medicijnen voor de cliënten naar het zorgcentrum.

Dagbesteding
De Regenboog biedt cliënten overdag en in de avonduren tal van (kunst- en cultuur) activiteiten. Deze variëren van kienen, kaarten en vieringen van feestdagen tot en met deelname aan kunstprojecten. Daarnaast zijn er speciale muziek- en knutselmiddagen. Klik hier voor meer informatie over activiteiten.