Voorzieningen

blok voorzieningen

Gasterie en Sevagram à la Carte
De Gasterie in Panhuys neemt een bijzondere plaats in. Cliënten, maar ook mensen uit de wijk, zijn van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant in Panhuys. Gasten bestellen, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat zij zelf samenstellen. Uiteraard ontbreekt een drankje niet. In de Gasterie kunnen onze cliënten, hun gasten en mensen uit de buurt dagelijks een drie-gangen maaltijd of een maaltijd van Sevagram à la Carte nuttigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden op de eigen kamer of afdeling te gebruiken.

Winkel, kapsalon, fysiotherapieruimte 
Panhuys heeft een winkel waar u terecht kunt voor kleine dagelijkse boodschappen. Tevens zijn er een kapsalon en een fysiotherapieruimte.

Geestelijke Verzorging en Welzijn
Iedereen heeft af en toe behoefte om te praten over wat hem of haar bezighoudt.
Bijvoorbeeld over het ouder worden, het wonen in een zorgcentrum, de toenemende afhankelijkheid en de zin van het leven. Maar ook over afscheid, dood, verlies en andere ethische vragen. In al deze situaties kunnen onze cliënten een beroep doen op de geestelijk verzorger. Klik hier voor de folder.

Dagbesteding
Panhuys biedt een leuk activiteitenprogramma dat inspeelt op de behoeften van de cliënten. Klik hier voor meer informatie over activiteiten.

 

       © 2019 Sevagram