Voorzieningen

blok voorzieningen

Gasterie en Sevagram à la Carte
De Gasterie in Panhuys neemt een bijzondere plaats in. Cliënten, maar ook mensen uit de wijk, zijn van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant in Panhuys. Gasten bestellen, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat zij zelf samenstellen. Uiteraard ontbreekt een drankje niet. In de Gasterie kunnen onze cliënten, hun gasten en mensen uit de buurt dagelijks een drie-gangen maaltijd of een maaltijd van Sevagram à la Carte nuttigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden op de eigen kamer of afdeling te gebruiken.

Winkel, kapsalon, fysiotherapieruimte 
Panhuys heeft een winkel waar u terecht kunt voor kleine dagelijkse boodschappen. Tevens zijn er een kapsalon en een fysiotherapieruimte.

Zorgboerderij Ravensbosch
Sinds 2011 werkt Sevagram vanuit Panhuys samen met de familie Dezaire van Zorgboerderij Ravensbosch in Hulsberg. Cliënten die beschikken over een indicatie voor deelname aan dagactiviteiten en graag de zorgboerderij Ravensbosch willen bezoeken, zijn van harte welkom bij het echtpaar Maurice en Clemence Dezaire en hun drie kinderen. Cliënten die in het kader van de dagactiviteiten op de zorgboerderij vertoeven worden professioneel begeleid door Sevagram. Ze krijgen er de kans om actief deel te nemen aan het dagelijks leven op de boerderij, zonder te worden onderworpenaan tijdsdruk of prestatiedruk. Door het aanbieden van deze vorm van dagactiviteiten kunnen cliënten en naasten worden ontlast, waardoor een opname in een zorgcentrum eventueel kan worden uitgesteld.

Klik hier voor meer informatie over Zorgboerderij Ravensbosch.

Geestelijke Verzorging en Welzijn
Iedereen heeft af en toe behoefte om te praten over wat hem of haar bezighoudt.
Bijvoorbeeld over het ouder worden, het wonen in een zorgcentrum, de toenemende afhankelijkheid en de zin van het leven. Maar ook over afscheid, dood, verlies en andere ethische vragen. In al deze situaties kunnen onze cliënten een beroep doen op de geestelijk verzorger. Klik hier voor de folder.

Dagbesteding
Panhuys biedt een leuk activiteitenprogramma dat inspeelt op de behoeften van de cliënten. Klik hier voor meer informatie over activiteiten.

 

       © 2018 Sevagram