Voorzieningen

blok voorzieningen

Gasterie 
De Gasterie neemt in Fonterhof een bijzondere plaats in. Cliënten, maar ook mensen uit de wijk, zijn van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant in Fonterhof. Gasten bestellen, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat zij zelf samenstellen. Uiteraard ontbreekt een drankje niet. In de Gasterie kunnen onze cliënten, hun gasten en mensen uit de buurt op donderdagavond vanaf 17.00 uur aansluiten bij de wekelijkse snackavond (tegen betaling).
Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden op de eigen kamer of afdeling te gebruiken.

Kapsalon en stilteruimte
Fonterhof heeft een eigen kapsalon. Twee keer per week is er een kapster aanwezig; de pedicure komt twee keer per maand langs. Tevens is er een stilteruimte waar u zich rustig kunt terugtrekken.

Internetcafé
Voor cliënten en ouderen uit de wijk die iets willen opzoeken op internet is er een internetcafé.

Geestelijke Verzorging en Welzijn
Iedereen heeft af en toe behoefte om te praten over wat hem of haar bezighoudt.
Bijvoorbeeld over het ouder worden, het wonen in een zorgcentrum, de toenemende afhankelijkheid en de zin van het leven. Maar ook over afscheid, dood, verlies en andere ethische vragen. In al deze situaties kunnen onze cliënten een beroep doen op de geestelijk verzorger. Klik hier voor de folder.

Dagbesteding
Er is een speciale activiteitenruimte. Hier worden regelmatig samen spellen gedaan en andere activiteiten - die inspelen op de interesses van de cliënten - georganiseerd. Klik hier voor meer informatie over activiteiten. Tevens is er een therapieruimte zodat cliënten in huis kunnen blijven als zij bijvoorbeeld fysiotherapie nodig hebben.