Voorzieningen

blok voorzieningenGasterie 
Gasterie De Carrousel neemt in De Hollehof een bijzondere plaats in. Cliënten, maar ook mensen uit de wijk, zijn van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant in De Hollehof. Gasten bestellen, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat zij zelf samenstellen. Uiteraard ontbreekt een drankje niet. In de Gasterie kunnen onze cliënten, hun gasten en mensen uit de buurt dagelijks een drie-gangen maaltijd nuttigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden op de eigen kamer of afdeling te gebruiken.

Kapsalon, pedicure en internetcafé
De Hollehof beschikt over een kapsalon, een pedicure en een internetcafé.

Winkelen
Direct naast het zorgcentrum zijn een grote supermarkt en groentezaak.

Geestelijke Verzorging en Welzijn
Iedereen heeft af en toe behoefte om te praten over wat hem of haar bezighoudt.
Bijvoorbeeld over het ouder worden, het wonen in een zorgcentrum, de toenemende afhankelijkheid en de zin van het leven. Maar ook over afscheid, dood, verlies en andere ethische vragen. In al deze situaties kunnen onze cliënten een beroep doen op de geestelijk verzorger. Klik hier voor de folder.

Pastoraal team
Een pastoraal team verzorgt wekelijks een kerkdienst in De Hollehof.

Dagbesteding
Dagelijks is er in De Hollehof een leuk activiteitenprogramma dat inspeelt op de behoeften van de cliënten. Het zorgcentrum biedt ook senioren uit de wijk overdag en 's avonds tal van activiteiten aan: kienen, kaarten, knutselen en gymnastiek. Klik hier voor meer informatie over activiteiten.