Verzorgd Wonen Ter Eyck

contact ronde button

Ter Eyck

Sfeervol wonen in een landelijke omgeving

tereyckwonTer Eyck is een nieuw en bovenal gezellig zorgcentrum met eigen parkeergarage, gelegen in een grote nieuwbouwwijk Heerlerheide en op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum en de markt. De supermarkt is evenals de bibliotheek en gemeenschapshuis via een interne loopbrug te bereiken. Het zorgcentrum wordt omringd door een park. Vanuit Heerlerheide zijn er uitstekende busverbindingen naar Heerlen Centrum. Met de bus of de auto is Heerlen-Centrum binnen tien minuten bereikbaar.
Sinds juli 2009 verhuurt Sevagram Verzorgd Wonen 28 seniorenwoningen. De woningen liggen op de etages 3 en 4 en zijn onderverdeeld in 11 types met zowel één- als tweeslaapkamer woningen met balkon. De seniorenwoningen op etage 3 zijn identiek aan de woningen op etage 4.

Huurindicatie

De huurprijzen variëren van € 825,52 tot € 1.142,00 per maand (prijspeil juli 2021 t/m juni 2022), inclusief servicekosten. Huurtoeslag is mogelijk afhankelijk van uw inkomen en de hoogte van de huur. Het is mogelijk een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage te huren (€ 45,00 per maand).

Geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Neemt u dan s.v.p. contact op met:
Sevagram Servicebureau
Henri Dunantstraat 3
6419 PB Heerlen
T: 0900 777 4 777 en vraag naar het Servicebureau
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U kunt ook uw interesse kenbaar maken door het invullen van dit aanmeldingsformulier.