Thuiszorg

thuiszorg algemeenSevagram omarmt voor haar mensgerichte zorg het zogenaamde Planetreeconcept. Dat betekent dat we zorg bieden met bezieling aan al onze cliƫnten. Sevagram gelooft in de kracht van passie en vernieuwing en luistert goed naar uw wensen en behoeften. Sevagram zegt niet voor niets: zorg met bezieling, ook bij u thuis!

Voor wie?

Thuiszorg is er voor iedereen die in de regio Maastricht of het Heuvelland woont en ondersteuning nodig heeft bij de persoonlijke (hygiƫnische/medische) verzorging. Onze bevlogen medewerkers bieden de hulp, zorg en aandacht die bij uw situatie past. Daardoor kunt u zelfstandig blijven wonen.
U kunt zorg thuis aanvragen bij onze (wijk)verpleegkundige. Ook als particulier kunt u zorg thuis inschakelen, maar dan zijn de kosten voor eigen rekening.
In Maastricht bieden wij ook hulp bij het huishouden aan. Via het WMO-loket van de gemeente Maastricht kunt u dit aanvragen.

Waar?

Behalve bij mensen die volledig zelfstandig wonen, is Sevagram ook actief in de seniorenwoningen bij onze locaties Langedael in Vaals, Dr. Ackenshuis in Gulpen en Oosterbeemd in Valkenburg. Bewoners ontvangen zo veel mogelijk zorg van hun vaste zorgmedewerker uit het zorgcentrum. Zij kunnen gebruik maken van onze personenalarmering met zorgopvolging.

Aanbod

Meer informatie

Voor meer informatie over ZORG THUIS van Sevagram en/of aanmelden kunt u zich wenden tot het Sevagram Servicebureau; tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 0900 777 4 777.