Onzichtbare krachten in de zorg: Paul vindt het heerlijk op de werkvloer

Dokters, assistenten, verpleegkundigen of verzorgers: aan hen denken we het eerst als we het over mensen in de zorg hebben. Maar iedere dag zijn er talloze mensen die hun werk als het ware achter de schermen doen. Zij die ondersteunen, faciliteren, regelen en helpen: de zogenaamde ontzorgers van de zorg. De vaak onzichtbare maar onmisbare krachten. Wij geven deze professionals een gezicht. Met dit keer: Paul Buck, staffunctionaris Gasterie bij Sevagram in Zuid-Limburg.

Paul (57) is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de Gasterie; de naam voor de restaurants en maaltijdendienst, die te vinden zijn op alle locaties van Sevagram. Sevagram is een grote zorgkoepel in Zuid-Limburg. Paul stelt beleid op, hij adviseert, helpt bij de inkoop, checkt de kwaliteit en is een aanspreekpunt voor collega’s, cliënten én voor diverse leveranciers. Paul begon ooit in de zorg als kok en zit al 33 jaar in het vak.

Lees het artikel over Paul op Onzichtbare krachten in de zorg: Paul vindt het heerlijk op de werkvloer - Ode aan de Zorg | PIDZ

Paul Buck portret ad hoc 1024x683