Vakantiewerk bij Sevagram

Hey Vakantiekracht
Optimaal genieten deze zomer.
 Heb jij net als wij ook de zomer al in je hoofd? Dagen dansen op festivals, lekkere drankjes op het terras, chillen met je vrienden in de tuin, het park of het strand. En… de allerleukste vakantiebaan die dik verdient, zodat jij optimaal kunt genieten deze zomer! Kom werken bij Sevagram en maak de zomer van 2022 onvergetelijk, voor jezelf én voor onze bewoners.

Het leukste laten we aan jou over. Sevagram is een organisatie in de ouderenzorg. Misschien woont je opa of oma wel in een van onze verzorgingstehuizen. Als vakantiekracht in onze verzorgingstehuizen laten we aan jou vooral de leuke dingen over. Leuk voor jou én voor de bewoners. Je kunt bijvoorbeeld helpen met de koffie of het eten. Een gezellig praatje met ze maken of een spelletje met ze spelen. Of vind je het leuker om ze iets voor te lezen of muziek met ze te luisteren? Het bezoek ontvangen, zodat ze kunnen bijkletsen met familie en vrienden, kan ook. En okay, soms moet de huiskamer ook worden opgeruimd. Net als je kamer. Maar… tijdens al je activiteiten doe je ervaring op in de zorg. Handig voor later!

Weet je wat ook handig is? Je kunt zelf doorgeven wanneer je wil werken en wordt ingepland wanneer jou dat uitkomt. Zo hoef je geen dansje, drankje of bbq te missen! En het kan nóg beter… Kom samen met je vrienden vakantiewerk doen in de zorg bij Sevagram! Zo maken jullie er gegarandeerd samen een onvergetelijke zomer van.

Bekijk onze vacatures op Vakantiekrachten – Werken bij Sevagram